Logo
Ring til os +34 952 930 532

Om os

Vores service starter ved at fokusere på den vigtigste person i hele købsprocessen ... dig! Ved at udfylde en dybtgående Fact finder, der dækker emner som placering, type af ejendom, budget, formål for køb, samt alle andre påvirkende faktorer, finder vi ud af præcis, hvad det er du leder efter. Vi vil derefter bruge vores internationale ejendoms database for at finde den mest egnede til dig. Vi vil ikke spilde din tid ved at sende dig forkerte ejendomme! Hvis du ønsker et besøg kan det så arrangeres, hvor du kan se ejendommene og andre områder af interesse.

Hvis du beslutter dig for at købe, vil vi være glade for at forhandle med sælgeren på dine vegne for at opnå den bedst mulige købspris for dig. Hvis det er nødvendigt kan vi arrangere pant rådgivning, valuta overførsler, advokatbistand, hjælpe med bankkonti etc. Med andre ord kan vi give dig en problemfri, one-stop-shop for din drømmebolig.

Når du har købt din drømmebolig, stopper vores service ikke der. På bestemte geografiske steder kan vi give dig en omfattende after-sales service, som omfatter; ejendomsadministration, udlejning, møbelleverandører og meget, meget mere.

Om os

 
 

Kontakt os

Kontaktoplysninger

  • Place2live SL
  • Centro Comercial, Atalayas de Riviera, Calle Viento del Sur, Local Nº 1,
    29649 Mijas Costa, Málaga

  • Telefon: 0034670673472
  • Email: info@place2livespain.com